Logo AKC Advies

Waarom AKC-Advies als jouw financiële partner

AKC-Advies staat voor een persoonlijke, meer klantgerichte en concrete hulp bij financiële vraagstukken. Met een volledig aanbod van hypotheken en verzekeringen bespreken we aan de hand van je huidige financiële situatie wat de meest passende oplossing is die aansluit op jouw wensen, nu én in de toekomst. AKC-Advies zet zich als onafhankelijk deskundig adviseur in voor jouw belangen.

Als jouw ‘Financial Partner’voor de lange termijn maakt AKC-Advies complexe vraagstukken voor jou inzichtelijk en helder om de juiste beslissing te kunnen nemen. Wat betekent bijvoorbeeld een echtscheiding voor de hypotheek die je samen afgesloten hebt? Welke mogelijkheden zijn er op de woningmarkt voor jou als starter, doorstromer of senior? Wat komt er financieel kijken bij een erfenis, overwaarde bij de verkoop van een woning of een verbouwing? AKC-Advies brengt jouw huidige financiële situatie in kaart en zoekt samen met jou naar de meest optimale en voordelige oplossing. Bij AKC-Advies investeer je in een mooie toekomst zonder financiële zorgen.

Yunus Akça

Na het behalen van mijn diploma Bank & Verzekeringswezen in 2011 wist ik direct: Dit is wat ik wil doen! Mensen helpen met hun financiële vragen. Als allround adviseur in hypotheken, verzekeringen, financieringen/lease heb ik bijna tien jaar veel ervaring opgedaan bij een lokaal financieel tussenpersoon.”

“De tijden, en daarmee de wensen van klanten, veranderen. Als adviseur is het belangrijk om daarop te anticiperen en met de klant meer ten denken. Het was tijd voor een andere, meer klantgerichte, aanpak. Vanuit de gedrevenheid om mijn klanten zo optimaal mogelijk te kunnen dienen, heb ik in 2018 besloten het roer om te gooien en mijn eigen adviesbureau te starten: AKC-Advies.”

Yunus Akca

“Een nieuw fris bedrijf dat met de tijd en wensen van de klant meegaat. AKC-Advies staat met veel plezier voor jou klaar om op een deskundige en duidelijke manier inzicht te krijgen in de financiële mogelijkheden voor jouw situatie. AKC-advies kent een heldere, duidelijke en integere werkwijze waarbij er in begrijpelijke taal naar de meest passende oplossing voor jouw vraagstuk wordt gezocht. Ons uitgangspunt is dat jij kunt genieten van het leven zonder financiële zorgen, nu en in de toekomst. Zekerheid is ons beleid.”

AKC Advies is centraal gelegen in Breda, langs alle uitvalswegen en met een ruime parkeergelegenheid. “We ontvangen je op afspraak graag bij ons op kantoor of komen, indien gewenst, bij je langs voor een persoonlijk adviesgesprek. Neem voor vragen gerust contact met ons op. AKC-Advies staat klaar voor jou!”

Yunus Akça